Maasstad Ziekenhuis

Financieel Bureau 10 verrast kinderen op de kinderafdeling met knuffel op Valentijnsdag. Eigenaar Turkileri Cephe heeft als kind zelf veel ziekenhuiservaring gehad. Mede daarom vindt hij het belangrijk om aandacht te hebben voor kinderen in het ziekenhuis. Op Valentijnsdag heeft zijn bedrijf Financieel Bureau 10 het startsein gegeven voor de knuffelverkoopactie voor de nieuwe kinderpatio op de kinderafdeling van het Maasstad Ziekenhuis. Met de verkoop van knuffels wordt er geld ingezameld om een mooie plek buiten te creëren waar opgenomen kinderen kunnen spelen.

Wilt u ook een knuffel geven aan een kind in het Maasstad Ziekenhuis?

100% van de opbrengst komt ten goede van de nieuwe speelpatio. U kunt uw knuffel voor vijf euro kopen bij Patiëntenvoorlichting in de centrale hal van het Maasstad Ziekenhuis. Symbolisch een knuffel kopen kan ook!

Doneer een bedrag van minimaal vijf euro, dan geven wij een knuffel aan een patiëntje bij ons op de afdeling Kindergeneeskunde, bij de SEH of de Gipskamer.

Om een gift te doen, kunt u een machtigingsformulier invullen bij Patiëntenvoorlichting of de afdeling Kindergeneeskunde. Maar u kunt ook zelf een bedrag overmaken naar bankrekening NL46 INGB 066 86 37 943, t.n.v. Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis onder vermelding van ‘Panda Maas’.