Maasstad Ziekenhuis

Financieel Bureau 10 verrast kinderen op de kinderafdeling met knuffel op Valentijnsdag. Eigenaar Turkileri Cephe heeft als kind zelf veel ziekenhuiservaring gehad. Mede daarom vindt hij het belangrijk om aandacht te hebben voor kinderen in het ziekenhuis.

RKSV Spartaan’20

RKSV Spartaan’20 is opgericht in 1920 om jongens in de katholieke gemeenschap in Rotterdam-Zuid sport en ontspanning te bieden. Bijna 100 jaar later zijn de tijden natuurlijk veranderd, zijn we een vereniging waar iedereen terecht moet kunnen, maar is het doel van onze vereniging nog altijd hetzelfde: vanuit gezamenlijk gedragen normen, waarden en gedragsregels willen we onze leden de gelegenheid bieden om de voetbalsport op een goede en prettige manier uit te oefenen.

Cycle for Plan Vietnam 2017

Hoewel de Vietnamese economie blijft groeien, missen veel kinderen en families de boot. Eén op elke zeven Vietnamezen behoort tot een etnische minderheid en die hebben het vaak extra moeilijk. Meer dan 70 procent van de minderheden leeft in extreme armoede.

Ommoordse Mixed Hockey Club (OMHC)

OMHC is een familievereniging waarbij plezier en prestatie in de hockeysport hand in hand gaan. OMHC heeft inmiddels meer dan 800 leden en wij zijn begin september 2010 verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Nesselande. Sinds 2012-2013 beschikt OMHC over twee semi-watervelden en een kunstgrasveld.