Maasstad Ziekenhuis

Financieel Bureau 10 verrast kinderen op de kinderafdeling met knuffel op Valentijnsdag. Eigenaar Turkileri Cephe heeft als kind zelf veel ziekenhuiservaring gehad. Mede daarom vindt hij het belangrijk om aandacht te hebben voor kinderen in het ziekenhuis.

RKSV Spartaan’20

RKSV Spartaan’20 is opgericht in 1920 om jongens in de katholieke gemeenschap in Rotterdam-Zuid sport en ontspanning te bieden. Bijna 100 jaar later zijn de tijden natuurlijk veranderd, zijn we een vereniging waar iedereen terecht moet kunnen, maar is het doel van onze vereniging nog altijd hetzelfde: vanuit gezamenlijk gedragen normen, waarden en gedragsregels willen we onze leden de gelegenheid bieden om de voetbalsport op een goede en prettige manier uit te oefenen.

SBV Excelsior

Excelsior werd opgericht op 23 juli 1902 door een groepje Kralingse vrienden dat in die tijd al regelmatig bijeenkwam op Woudestein om met elkaar te voetballen. Er is sinds de oprichting een heleboel gebeurd in de historie van Excelsior. De club wordt vaak omschreven als 'sympathiek, gemoedelijk en gezellig'. Excelsior mag dan al lang niet meer de club van oud papier zijn, de sfeer is ondanks het gemoderniseerde stadion amper veranderd. Bij Excelsior kun je nog steeds in een gezellige ambiance genieten van leuk voetbal.

 

E&N Sport

E&N Sport is feitelijk ontstaan door samenkomen van een paar vrienden en familieleden die wekelijks samen wilden zijn, maar aan de andere kant nuttig bezig wilden zijn in de vorm van "sporten".
Het samenkomen en samenzijn in een "vertrouwde" omgeving heeft er toe geleid dat er steeds meer mensen deelnamen aan de lessen.Uiteindelijk is E&N Sport als een jonge en ambitieuze stichting opgericht.

Cycle for Plan Vietnam 2017

Hoewel de Vietnamese economie blijft groeien, missen veel kinderen en families de boot. Eén op elke zeven Vietnamezen behoort tot een etnische minderheid en die hebben het vaak extra moeilijk. Meer dan 70 procent van de minderheden leeft in extreme armoede.